beeldmerk SCahier

Retranchement is een klein vestingplaatsje in Zeeuwsch-Vlaanderen. Iets meer dan 600 inwoners, en vooral vermaard om zijn molen, zijn kerk en zijn ‘wallenroute’. SCahier probeert de ‘architoop’ van dit plaatsje te achterhalen en stuit daarbij op een lesje ‘vaderlandse’ geschiedenis. Het lijkt een dorpje van niks, maar na lezing van de 24 pagina’s van dit SCahier weet u beter.

SCahier 73 is opgemaakt in PDF, Portable Document Format. Het is te lezen in het programma Acrobat of met de gratis Acrobat Reader. Geen Acrobat? Klik op de zwarte Adobe-balk hieronder en u wordt naar de maker, Adobe, geleid waar u de ‘reader’ kunt importeren.

Vanuit Acrobat is het cahier ook af te drukken. SCahier 73 is zo vormgegeven dat u – met enige huisvlijt – uw eigen boekje kunt samenstellen.

Klik op de foto hierboven en SC73 komt naar u toe. Let wel: het bestand is 2,75 MB groot. Bij een wat slome verbinding duurt het misschien een minuut of wat. Uw geduld wordt echter ruimschoots beloond. Als u er prijs op stelt: er is ook een bestand te importeren dat echt goed is af te drukken. Dat is dan wel bijna 7 MB die u moet binnen halen, maar de kwaliteit is er dan ook naar.  Klik daarvoor op de illustratie linksonder.

Ten overvloede: er zijn beslist geen verplichtingen verbonden aan het importeren. SCahier is al 21 jaar het relatiegeschenk van Architext. Wij stellen er prijs op u als relatie te kunnen beschouwen.

Importeer Acrobat Reader

sc72instr

Met wat handigheid kan van dit SCahier een boekje worden gemaakt. Instructies in tekst en beeld in het cahier aanwezig!

Klik hier op de foto >
en u krijgt gratis de 24 pagina’s over Retranchement

klik hier om Retranchement te importeren.
Klik voor Retranchement in hoge kwaliteit.
webwyzer
pdf