beeldmerk SCahier

Jan de Jong en Torcello

Nummer 76 van het gratis relatietijdschrift SCahier van Architext was gewijd aan het eiland Torcello in de Venetiaanse lagune. In het kader van het Grote Jan de Jong-project werd in het najaar van 2011 een tweede SCahier gewijd aan Jan de Jong. Nu stond het eiland Torcello centraal waar Jan de Jong in september 1956  zijn architectonische Grand Tour begon.
 

Dit schrift met 12 pagina’s is een PDF-bestand (Portable Document Format). Het is te lezen in het programma Acrobat of met de gratis Acrobat Reader. Geen Acrobat? Klik op de zwarte Adobe-balk hieronder en u wordt naar de maker, Adobe, geleid waar u de ‘reader’ – ook al gratis – kunt importeren.

 

Klik op de foto hierboven en SC76 komt naar u toe. Let wel: het bestand is 6 MB groot. Dat is inderdaad wat pittig. Bij een wat slome verbinding duurt het misschien een minuut of wat. Uw geduld wordt echter ruimschoots beloond. Beloofd!

Ten overvloede: er zijn beslist geen verplichtingen verbonden aan het importeren. SCahier is al 26 jaar het relatiegeschenk van Architext. Wij stellen er prijs op u als relatie te kunnen beschouwen.

Importeer Acrobat Reader

Klik hier op de foto >
en u krijgt gratis de 12 pagina’s over het vervoerende eiland Torcello in de Venetiaanse lagune.

webwyzer
pdf
Ga naar boven
Klik en Importeer gratis SCahier 74