beeldmerk SCahier

Het (gratis) tijdschrift SCahier nummer 72 gaat geheel over de gebouwen van Vlieland: een beschrijving van de architoop, een overzicht van de geschiedenis en een uitgebreide gebouwengids. Op 34 pagina’s veel historische en eigentijdse illustraties. Compleet met een stratenplattegrond van het dorp.

SCahier 72 is opgemaakt in PDF, Portable Document Format. Het is te lezen in het programma Acrobat of met de gratis Acrobat Reader. Geen Acrobat? Klik op de zwarte Adobe-balk hieronder en u wordt naar de maker, Adobe, geleid waar u de ‘reader’ kunt importeren.

Vanuit Acrobat is het cahier ook af te drukken. SCahier 72 is zo vormgegeven dat u – met enige huisvlijt – uw eigen boekje kunt samenstellen.

Klik op de foto hierboven en SC72 komt naar u toe. Let wel: het bestand is 1,4 Mb groot. Bij een wat slome verbinding duurt het misschien een minuut of wat. Uw geduld wordt echter ruimschoots beloond.

Ten overvloede: er zijn beslist geen verplichtingen verbonden aan het importeren. SCahier is al 22 jaar het relatiegeschenk van Architext. Wij stellen er prijs op u als relatie te kunnen beschouwen.

Importeer Acrobat Reader

Importeer SC72 Vlieland
sc72instr

Met wat handigheid kan van dit SCahier een boekje worden gemaakt. Instructies in tekst en beeld in het cahier aanwezig!

Klik hier op de foto >
en u krijgt gratis de 34 pagina’s over Vlieland

webwyzer
pdf